Θεωρία του όλου : ένα όραμα για τον κόσμο ως όλο : σύγχρονος φιλοσοφικός ολισμός, Ιστορικός ολισμός και γεωκοσμισμός - Σταματάκης, Δημοσθένης, 1920- (Σμυρνιωτάκης, 2000)
Σύγχρονος φιλοσοφικός ολισμός - Ιστορικός ολισμός και Γεωκοσμισμός