Τα βήματα της επιτυχίας - Robbins, Anthony (Η Δυναμική της Επιτυχίας, 2003)
Ο Άντονι Ρόμπινς θεωρείται αυθεντία στην "επιστήμη της κορυφαίας απόδοσης". Είναι από τους πιο περιζήτητους προπονητές της επιτυχίας. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάριά του, όχι μόνο στην Αμερική, αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο. Το βιβλίο αυτό, απόσταγμα της γνώσης και της εμπειρίας του, είναι δυναμικό και άμεσα αποτελεσματικό. Σε εμπνέει και σε υποστηρίζει στη δράση. Οι στρατηγικές, οι τεχνικές, τα εκπληκτικά εργαλεία και οι αρχές που περιέχει φέρνουν τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα με τη μικρότερη δυνατή επένδυση. Σε οδηγούν στο να κάνεις γιγάντια άλματα με μικρές καθημερινές αλλαγές, που κάνουν τη μεγάλη διαφορά.