Ανατομία του σώματος : γνωρίστε και φροντίστε το σώμα σας - Χατζηδάκη, Μαρία; Πρατσίνης, Νίκος (Δομική, 1999)
Με την σύνταξη της παρούσας Ανατομίας του σώματος, στόχος είναι να γνωρίσετε σε βάθος το ανθρώπινο σώμα, σημείο προς σημείο, να μάθετε που βρίσκεται το κάθε τμήμα του, σε ποιο ενιαίο σύνολο υπάγεται, με ποια άλλα τμήματα του σώματος έχει σχέση, από ποια εξαρτάται και με ποια συνδέεται ή αλληλοσυνδέεται.