Καληνύχτα τώρα Μάνο - Οικονόμου-Γιωτάκου, Αλίκη (Μιχάλη Σιδέρη, 2014)
Ένα μυθιστόρημα με πλοκή, θέσεις και αντιθέσεις, φιλίες και αντιπαλότητες. Δύο άνθρωποι εκ διαμέτρου αντίθετοι. Ο ένας στυγερός και αδίστακτος, ο άλλος τίμιος και ευσυνείδητος. Αγάπη και μίσος, φιλία και έχθρα, πόλεμος στο κυνήγι του χρήματος. Ο βιομήχανος Μάνος Μάργαρης, έπειτα από μία θυελλώδη συνεδρίαση του ΣΕΒ, επιστρέφει μεθυσμένος μεσάνυχτα στο σπίτι του και αντικρίζει έναν άγρια δολοφονημένο νεαρό άντρα. Ειδοποιεί την αστυνομία και θεωρείται ο βασικός ύποπτος. Είναι, όμως, ο ένοχος ή κάτι άλλο κρύβεται πίσω από εκείνον; Θεοφανώ, σύντροφος και «φως» στην πορεία του! Στην άλλη άκρη του Ατλαντικού ένας άλλος τύπος, που φτάνει από την Ελλάδα μετά τα γεγονότα, απολαμβάνει τον έρωτα μιας μικρής πλούσιας Αμερικανίδας... Η αγάπη του για το χρήμα και η φιλοδοξία του κινούν τα νήματα της σκέψης και της ζωής του. Ποιος τελικά είναι ο ρόλος του; Στο ταμπλό δύο άνθρωποι που δένονται με την ίδια μοίρα. Μισιούνται και συγκρούονται! Ποια ανατροπή θα επέλθει και η πορεία της ιστορίας θα αλλάξει τροχιά; Θα υπάρξει κάθαρση όμοια μ' αυτή της αρχαίας τραγωδίας;