Το πρώτο βιβλίο της Access 97 - Τοράκη, Κατ. (Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών, 1997)
Το βιβλίο αυτό περιγράφει με συντομία τις κύριες δυνατότητες της Access. Η δομή και το ύφος του έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να το καθιστούν κυριολεκτικά το πρώτο βιβλίο για την εισαγωγή οποιουδήποτε στο αντικείμενο χωρίς να απαιτούνται ιδιαίτερες γνώσεις. Καλύπτει σφαιρικά τις κυριότερες συνιστώσες του πακέτου και προτείνεται σε αρχάριους χρήστες.