Βρες το πάθος σου : μία ιστορία από τον Arnie Warren - Warren, Arnie (Κλειδάριθμος, 2000)
Αυτό το περίπλοκο αίνιγμα υπάρχει μέσα στους περισσότερους από εμάς και η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο. Το βιβλίο θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε το χάρισμά σας και θα σας οδηγήσει στη σταδιοδρομία που είναι ο προορισμός σας.