Υποδειγματικά μαθήματα ζωολογίας - Βότσης, Πέτρος Γ., 1943- ([χ.ό.], 1974)
29 μαθήματα ζωολογίας-172 εικόνες- 11 πίνακες- 70 ασκήσεις- 200 γενικές παρατηρήσεις- 200 βιολογικές παρατηρήσεις- 250 ερωτήσεις- 33 εργασίες -800 λέξεις ζωολογικού λεξιλογίου. Μια μελέτη από το καθηγητή των σχολών Μαρούδα Πέτρου Βότση,αριστούχου φυσιογνώστου.