Ο εφιάλτης : ντοκουμέντο - Πασβαντίδης, Χάρης Κ. ([χ.ό.], 1991)
Αυτό το βιβλίο φιλοδοξεί να προσθέσει στα χέρια των Ελλήνων, λίγη από τη δύναμη που θα χρειαστούν όταν τραβήξουμε όλοι μαζί το φρένο, στον κατήφορο που οδηγεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης την Ελλάδα. Εύχομαι ολόψυχα να μη χρειαστεί να θυμηθούμε ως λαός και ως έθνος, τα σημαδιακά λόγια του εθνικού μας ποιητή Κωστή Παλαμά: "...και μην έχοντας άλλο σκαλί να κατρακυλήσεις πιο βαθειά στου κακού τη σκάλα..."