Μίσσιος, Κ. Γ., Μίσσιου, Μ., & Παγιάτης, Β. (2007). 1767 γνωστοί αλλά και εντελώς άγνωστοι, Μυτιληνοί, σε σκίτσα της Μάρως Μίσσιου και του Βασίλη Παγιάτη. Τόμος 11: συμβολή στην ιστορία της λεσβιακής γραμματείας. Μυτιλήνη: [χ.ό.].
Styl ChicagoΜίσσιος, Κώστας Γ., Μάρω Μίσσιου, a Βασίλης Παγιάτης. 1767 γνωστοί αλλά και εντελώς άγνωστοι, Μυτιληνοί, σε σκίτσα της Μάρως Μίσσιου και του Βασίλη Παγιάτη. Τόμος 11: συμβολή στην ιστορία της λεσβιακής γραμματείας. Μυτιλήνη: [χ.ό.], 2007.
Citace podle MLAΜίσσιος, Κώστας Γ., Μάρω Μίσσιου, a Βασίλης Παγιάτης. 1767 γνωστοί αλλά και εντελώς άγνωστοι, Μυτιληνοί, σε σκίτσα της Μάρως Μίσσιου και του Βασίλη Παγιάτη. Τόμος 11: συμβολή στην ιστορία της λεσβιακής γραμματείας. Μυτιλήνη: [χ.ό.], 2007.
Upozornění: Tyto citace jsou generovány automaticky. Nemusí být zcela správně podle citačních pravidel..