Βιβλίον μέγα μερίδων οφειλετών του τε γυμνασίου και των σχολών Κοζάνης ([χ.ό.], 1854)
Κώδικας με λογαριασμούς του γυμνασίου και των σχολείων της Κοζάνης 1854-1863 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων κια Κοζάνης Ευγένιου