Παπαζώλης, Γ. (1765). Διδασκαλία ήγουν ερμηνεία της πολεμικής τάξεως, και τέχνης: η οποία δείχνει τους κανόνας και την μέθοδον της πολεμικής επιστημης, κατά την οποίαν την σήμερον τα στρατεύματα της αυτοκρατορικής μοναρχίας της Ρωσίας γυμνάζονται εις την άσκησιν, και μικράν ερμηνείαν του πως να πορεύονται μερικοί αξιωματικοί. Ενετίησι: Παρά Δημητρίω Θεοδοσίου τω εξ' Ιωαννίνων.
Chicago-stil citatΠαπαζώλης, Γεώργιος. Διδασκαλία ήγουν ερμηνεία της πολεμικής τάξεως, και τέχνης: η οποία δείχνει τους κανόνας και την μέθοδον της πολεμικής επιστημης, κατά την οποίαν την σήμερον τα στρατεύματα της αυτοκρατορικής μοναρχίας της Ρωσίας γυμνάζονται εις την άσκησιν, και μικράν ερμηνείαν του πως να πορεύονται μερικοί αξιωματικοί. Ενετίησι: Παρά Δημητρίω Θεοδοσίου τω εξ' Ιωαννίνων, 1765.
MLA-referensΠαπαζώλης, Γεώργιος. Διδασκαλία ήγουν ερμηνεία της πολεμικής τάξεως, και τέχνης: η οποία δείχνει τους κανόνας και την μέθοδον της πολεμικής επιστημης, κατά την οποίαν την σήμερον τα στρατεύματα της αυτοκρατορικής μοναρχίας της Ρωσίας γυμνάζονται εις την άσκησιν, και μικράν ερμηνείαν του πως να πορεύονται μερικοί αξιωματικοί. Ενετίησι: Παρά Δημητρίω Θεοδοσίου τω εξ' Ιωαννίνων, 1765.