Βιβλίον μέγα κατάστρωσις των παρτίδων των εκπαιδευτικών καταστημάτων όπου μας παρέδωκαν οι πρώην έφοροι κύριοι Κωνσταντίνος Ιω. Τζημινάκης... και παραδωταία εις χείρας ημών τη 14 δέκα τέσσερας Οκτομβρίου 1871 εν ([χ.ό.], 1871)
Κώδικας με λογαριασμούς των εκπαιδευτικών καταστημάτων της Κοζάνης από 10/ 6/ 1871 έως και 1880 επί αρχιερατείας του Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Ευγένιου