Πάμε σ'ένα τηλεοπτικό στούντιο - Graham, Alison (Ας πάμε, 1999)
Μέσα από τις σελίδες αυτού του βιβλίου επισκεφτείτε και γνωρίστε ένα Τηλεοπτικό-Στούντιο. Πηγαίνετε στα παρασκήνια και δείτε τα πράγματα από μέσα. Συναντήστε τους ανθρώπους που εργάζονται εκεί, εξετάστε τα μηχανήματα, τα εργαλεία ή τα μέσα που χρησιμοποιούν και μάθετε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν. Σχήμα 21Χ29