Κοσμικό ρολόι - Πέππα, Ντορέτα, 1963- (Έπος, 2000)
Οι άνθρωποι της εποχής του διαστήματος και του όλο και πιο ασήμαντου ηθικού αναστήματος, τουλάχιστον πολλοί από δαύτους, φορούσαν γραβάτες σατέν, κοστούμια με μελετημένο ντιζάιν, συνθετικό δέρμα ή οικολογική γούνα και χρυσά ρολόγια Rolex. Κάτι όμως, κάπου τους είχε ξεφύγει, παρά την τόση πια σοφία τους. Το κοσμικό ρολόι, στην αχτίνα του ήλιου γαντζωμένο, συνέχιζε να μετράει το δικό του κοσμικό χρόνο, χωρίς κανείς από τους επιφανείς και διακεκριμένους επιστήμονες να το έχει ακόμα εντοπίσει...