Το έπος των μεταβαρόνων : ιστορία δέυτερη : Ονωράτα η προπρογιαγιά - Jodorowsky Prullansky, Alejandro, 1929- (Το Άλμπουμ του Μήνα, 2003)
Μια ιστορία που μιλάει για τον Μεταβαρόνο, τον κύριό μου. Αχ, Τόντο, ο Μεταβαρόνος! Είναι ο πιο σκληρός, ο πιο απρόβλεπτος απ' όλους. Εναι ο πιο μεγάλος. Είναι ο μεταπολεμιστής! ... είναι μεγάλη ιστορία, Λοθάρ. Ξεκινάει από τον Όθωνα τον προπάτορα και σνεχίζει με όλους τους απογόνους του. Θα σου διηγηθώ τώρα την απόκρυφη ιστορία της κάστας των Μεταβαρόνων.