Σχόλια εις τα χρυσά έπη των πυθαγορείων φιλοσόφων - Ιεροκλής ο Αλεξανδρεύς, 5ος αι. (Ιδιοθέατρον, 1999)
Σχόλια του νεοπλατωνικού φιλοσόφου Ιεροκλέους στο ιερώτερο Ευαγγέλιο της Ελληνικής Μυσταγωγίας, τα Χρυσά Έπη, απαραίτητα σε όποιον θέλει να εμβαθύνη στην πρακτική μυητική αγωγή του ανθρώπου και να εφαρμόση στον βίον του τις 7 αρετές, ώστε να καταστή "Θεός Αμβρότος ουκέτι Θνητός".