Πέντε πάλι μαζί - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι, 1986)
Ο Τζούλιαν, ο Ντικ, η Τζωρτζ, η Αννα κι ο Τίμμυ μπλέκουν στο μυστήριο του τσίρκου ενώ έχουν κατασκηνώσει με τον φίλο τους τον Μάστορα και το μαϊμουδάκι του και το μυστήριο λύνεται αναπάντεχα μετά από μια φεγγαρόλουστη επίσκεψη στο νησί Κιρρίν...