Βέτα Ρεΐση : epistrophy : διαδρομές ζωής στο χώρο και στο χρόνο - Ρεΐση, Βέτα (Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρεών Θεσσαλλονίκης, 2011)
Κατάλογος Έκθεσης Ζωγραφικής της Βέτας Ρεΐση με θέμα «epistrophy - διαδρομές ζωής στο χώρο και στο χρόνο». Θεσσαλονίκη: Φ.Α.Α.Θ., 2011.