Άσθμα : οικογενειακός ιατρικός οδηγός - Ayres, J. G. (Βρετανική Ιατρική Εταιρεία, 2000)
Η σειρά που δίνει ακριβείς απαντήσεις σε όλα σας τα ερωτήματα για την υγεία. Ο επεξηγηματικός επιστημονικός οδηγός που κρατάτε στα χέρια σας, παρέχει συμβουλές των ειδικών για τη ζωή με το άσθμα και όσα πρέπει να γνωρίζετε γι' αυτό. Το βιβλίο συμπεριλαμβάνει : Τις αιτίες και τους εκλυτικούς παράγοντες του άσθματος. Καθησυχαστικές και απλές οδηγίες για τον έλεγχο του άσθματος. Θεραπείες, τόσο παραδοσιακές όσο και εναλλακτικές. Πρακτικές συμβουλές για τη διατροφή και τον τρόπο ζωής. Περιπτώσεις, πίνακες και διαγράμματα. Χρήσιμες διευθύνσεις.