Οι δύο παράλληλες γραμμές - Παπαδημητρόπουλος, Γεώργιος Δ. (Αρσενίδης, 1998)
Το βιβλίο εξιστορεί ένα μύθο, που σαν απρόσμενος επισκέπτης, έρχεται να σιγουρέψει τα παλιά και να μεθύσει και τα μελλούμενα. Όπως όλοι οι μύθοι. Σαν προσευχή. Σαν χάρη. Και κάθε μέρα με ρωτά. Μούπαν για δυο παράλληλες γραμμές.