Κλασικές εικονογραφημένες ιστορίες τρόμου - Rodriguez, Pedro; Μιχαήλ, Δημήτρης (Σαββάλας, 2007)
Γενναίε Αναγνώστη: Ετοιµάσου να φοβηθείς! Αυτές οι τροµακτικές ιστορίες θα σου φέρουν ανατριχίλα. Είσαι αρκετά γενναίος για να αντιµετωπίσεις φαντάσµατα, βρικόλακες και ζωντανούς νεκρούς; Αν ναι, τότε ετοιµάσου για µια τροµακτική έκπληξη! Εδώ θα βρεις 21 από τις πιο τροµακτικές ιστορίες που γράφτηκαν ποτέ από τους Έντγκαρ Άλλαν Πόου, Χ.Φ. Λάβκραφτ, Ρόµπερτ Λιούις Στίβενσον, Γκυ ντε Μωπασάν, Κάρολο Ντίκενς κ.ά., προσεκτικά διασκευασµένες για να προσφέρουν τη µέγιστη αγωνία. Άφησε το φως αναµµένο όταν θα τελειώσεις την ανάγνωση - εκτός αν σου αρέσει η ιδέα να ζήσεις ξανά αυτές τις ιστορίες στους εφιάλτες σου... Ένα µοναδικό βιβλίο µε εκπληκτική εικονογράφηση και κλασικές ιστορίες τρόµου ειδικά διασκευασµένες για παιδιά και εφήβους.