Οι καρποί της αγάπης - Wiggs, Susan (Silk, 2015)
Η Τες Ντιλέινι κερδίζει το ψωμί της επιστρέφοντας χαμένους θησαυρούς σ' εκείνους που τους ανήκουν. Της αρέσει να εντοπίζει χαμένα κειμήλια και να ομορφαίνει τις ζωές των ανθρώπων με ιστορίες που αποτελούν την οικογενειακή κληρονομιά τους. Ωστόσο, η ιστορία της ίδιας της Τες είναι γεμάτη κενά. Ένας πατέρας που δε γνώρισε ποτέ, μια μητέρα που περισσότερο ταξίδευε παρά ήταν δίπλα της... Ύστερα, ένα πρωί, ο Ντόμινικ Ρόσι τη βρίσκει έξω από το μαγαζί που σκοπεύει να αγοράσει στο Σαν Φρανσίσκο, για να της πει πως ο παππούς της, τον οποίο δεν έχει συναντήσει ποτέ, είναι ετοιμοθάνατος. Κι ότι με τη διαθήκη του της αφήνει το μισό Μπέλα Βίστα, μια απέραντη έκταση με μηλιές στη μαγευτική ύπαιθρο της Σονόμα. Το υπόλοιπο κτήμα πηγαίνει στην Ίζαμπελ Γιοχάνσεν. Την ετεροθαλή αδερφή που μέχρι χτες αγνοούσε την ύπαρξή της... Κάτω από τον ήλιο της Καλιφόρνιας, η Τες θα ανακαλύψει τι σημαίνουν οι δεσμοί αίματος. Τι απόλαυση μπορούν να σου δώσουν τα μικρά, απλά πράγματα -ένα ωραίο φαγητό, μια καλή κουβέντα, ένα χάδι. Πώς είναι ν' αγαπάς και να σ' αγαπούν. Και να μη νιώθεις πια φτερό στον άνεμο, αλλά να πατάς γερά τα πόδια σου στη ζεστή, εύφορη, παντοτινή γη...