Ο κήπος του Ματίς : με αναπαραγωγή έργων του Ανρί Ματίς - Friedman, Samantha (Μέλισσα : Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης, Νέα Υόρκη, 2015)
Μια μέρα ο καλλιτέχνης Ανρί Ματίς έκοψε ένα κομμάτι άσπρο χαρτί σε σχήμα ενός μικρού πουλιού... Έτσι ξεκινάει η ιστορία για μια νέα τέχνη, αντιπροσωπευτικά δείγματα της οποίας παρουσιάζονται εδώ: έγχρωμες αναπαραγωγές οκτώ έργων του Ματίς, τρεις από αυτές μεγάλες και αναδιπλούμενες.