Η αγάπη φοράει φτερά από μετάξι : μυθιστόρημα - Μαραγκού, Λαμπρίνα (Σύγχρονη λογοτεχνία για νέους, 2003)
Όταν η Χαρά, το κουταβάκι της Λυδίας αρρώστησε από τον καημό του που το είχαν πάρει μακριά από την οικογένειά του, η Λυδία κατάλαβε πως τα ζώα αλλά και οι άνθρωποι, μπορούν να αρρωστήσουν όταν τους πάρουν μακριά από εκείνους που αγαπούν. Λυπήθηκε όμως περισσότερο όταν ο πατέρας έφυγε από το σπίτι...