Έφτασε η Πάτι Σπρινγκ - Stilton, Geronimo (Ξεκαρδιστικές ιστορίες, 2015)
Αγαπητά μου τρωκτικά, Εδώ στην Ποντικόνησο, όλα τα βιβλία μου έχουν γίνει μπεστ σέλερ. Πρόκειται για ξεκαρδιστικές περιπέτειες, πιο τρυφερές από τη φέτα, πιο νόστιμες από τη γραβιέρα και πιο αρωματικές από την παρμεζάνα... Είναι ιστορίες που θα σας μείνουν αξέχαστες, σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον. ΕΦΤΑΣΕ... Η ΠΑΤΙ ΣΠΡΙΝΓΚ! "Ένα πρωινό όπως όλα τα άλλα, βρισκόμουν στο γραφείο μου και εργαζόμουν, όταν δέχτηκα ένα τηλεφώνημα... Μα τα χίλια κεφαλοτύρια, ούτε που το φανταζόμουν ότι θα είχε τέτοια κατάληξη! Ξαφνική αναχώρηση για την Αυστραλία και... πριν καν το καταλάβω είχα χαθεί στο πυκνό δάσος. Μπρρρ, τι τρομάρα!"