Ζώνη υψηλής τηλεθέασης - Marklund, Lisa, 1962- (Μεταίχμιο, 2014)
Δεκατρείς άνθρωποι περνούν τη μικρότερη νύχτα της χρονιάς σε μια απομονωμένη έπαυλη, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα μιας τηλεοπτικής σειράς εκπομπών υψηλής τηλεθέασης. Το επόμενο πρωί η πιο λαμπρή σταρ της σουηδικής τηλεόρασης βρίσκεται δολοφονημένη σε ένα βαν εξωτερικών μεταδόσεων. Ο φόνος κάνει άνω κάτω τον κόσμο της ρεπόρτερ 'Ανικα Μπένγτζον. Η καλύτερή της φίλη είναι μία από τους υπόπτους. Η 'Ανικα αναγκάζεται να καλύψει δημοσιογραφικά την έρευνα της αστυνομίας και ο σύντροφός της, ο Τόμας, την κατηγορεί ότι απογοητεύει την οικογένειά της. Επιπλέον το αφεντικό της, ο 'Αντερς Σίμαν, την εμπλέκει σε ένα παιχνίδι εξουσίας. Εντωμεταξύ ο δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος -κι ένα τρομερό δράμα πρόκειται να εκτυλιχθεί μπροστά στα μάτια του κοινού.