Εγχειρίδιο καλής συμπεριφοράς κορασίδων για οικοτροφείο - Louys, Pierre, 1870-1925 (Άγρα, 1998)
Το βιβλίο αυτό είναι μια άσεμνη και ελευθεριάζουσα παρωδία άλλων εγχειριδίων του 19ου αιώνα. Ο συγγραφέας μας πληροφορεί ότι μέχρι επτά ετών οι γονείς του των έντυναν με κοριτσίστικα ρούχα. Σε ποιόν λοιπόν απευθύνεται με τόση θυμηδία και αναίδεια, αυτό το εγχειρίδιο;