Πέτρες σπασμένες - Μάνος, Δημήτρης (Κέλετρον, 1984)
... μια ποιητική σύνθεση όπου το άτομο αναδεικνύεται σε κυρίαρχο στοιχείο αναφοράς, τη στιγμή που η κοινωνικοποίηση των πάντων, τείνει να εξοστρακίσει τον άνθρωπο ως μονάδα, ανάγοντάς τον σε σημείο και όχι σε ουσία...