Το δέντρο με τα λευκά άνθη - Ai, Mi (Αληθινές ιστορίες, 2011)
Στον απόηχο της Πολιτιστικής Επανάστασης στην Κίνα, ένα νεαρό κορίτσι, η Τζινγκ Τσιόου, ερωτεύεται ένα αγόρι με το παρατσούκλι «Λάο Σαν». Η Τζινγκ Τσιόου προέρχεται από μια πολιτικά διωκόμενη οικογένεια, ενώ ο Λάο Σαν είναι γιος ενός πανίσχυρου στρατηγού. Εκείνη φοβάται ότι η σχέση τους είναι καταδικασμένη, εκείνος όμως κάνει τα πάντα για να την προστατεύσει και τελικά κερδίζει την καρδιά της. Η μοίρα, όμως, έχει αποφασίσει διαφορετικά γι' αυτούς... Χρόνια αργότερα, η Τζινγκ Τσιόου δημοσιεύει μέσω της Άι Μι αποσπάσματα από τα ημερολόγιά της, που μιλούν για εκείνη τη δυνατή ιστορία αγάπης που σημάδεψε τη ζωή της για πάντα. Μια ιστορία συγκινητική και παθιασμένη, που θα αγγίξει την καρδιά κάθε αναγνώστη.