Η δικαίωση της αθωότητας : μυθιστόρημα - Κουζούμης, Κυριάκος (Ελληνική πεζογραφία / Ωκεανός, 2015)
Το αιχμηρό μονοπάτι του μαιευτήρα-γυναικολόγου Ίωνα Χατζηπαύλου θα ενωθεί με αυτό του δικηγόρου Μάριου Δίκαρου σε μια καφετέρια στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας και θα διασταυρωθεί με αυτό του Άγη Δαμάσκου. Οι τρεις νεαροί άνδρες, ενωμένοι με τα αόρατα δεσμά μιας σατανικής φιλίας, θα πορευθούν στη ζωή με μοναδικό θεό τους το χρήμα. Κάπηλοι της ανθρωπιάς θα δράσουν παρασκηνιακά εις βάρος αθώων παιδικών ψυχών... Θα δράσουν σαν θύτες. Μερικά χρόνια αργότερα η σατανική τριανδρία εξυφαίνει ένα νέο βάρβαρο και ανελέητο σχέδιο. Ενώ το ένα θύμα θα διαδέχεται το άλλο, ο οφθαλμός της Δίκης θα καραδοκεί αθέατος μα και αμείλικτος. Οι απαντήσεις στα μυριάδες «γιατί» είναι κρυμμένες στο βαθύ παρελθόν... Ο γραπτός νόμος θα εκπροσωπηθεί από τον έμπειρο, αεικίνητο, γηραιό αστυνόμο Διονύσιο Δελόγκα. Ο άγραφος νόμος, όμως, από τον άνθρωπο που έχει τραβήξει τη σκανδάλη... Ποιος Νόμος θα... δικαιωθεί;. Ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ, βασισμένο σε πραγματικά περιστατικά που κόβουν την ανάσα!