Σύβαρις - Ρογκάκος, Στηλιανός Ν. (Οδός Πανός, 2001)
Οπως κατεβαίνουν οι λέξεις στο λευκό χαρτί, σ αυτό το ρυθμό υπακούει αυτή εδώ η προσπάθεια. Γνώσεις διάσπαρτες και εμποδίζοντα της ζωής περιστατικά έρχονται να πλησιάσουν το ένα το άλλο· άλλοτε, μόλις συναντηθούν, τραβάει το κάθε μέρος την πορεία του, γιατί ακόμη δεν κατακάθησε το φλεγόμενο βίωμα, δεν καμινεύτηκε στους πρέποντες βαθμούς, εξ ου και η φωνή του παιχνιδίζει υπεράνω των λέξεων. Ανέστιος περιφέρεται της φωνής του, σ έναν κόσμο που ακόμη ισοπεδώνει ό,τι ακούγεται ευαισθήτως.