Ασυγκράτητα που είναι τα όνειρα όταν μεθύσουν : Χάϊκου - Αργυρόπουλος, Παναγιώτης (Σύγχρονη Ελληνική Ποίηση, 2007)
Συνεχίζοντας (και μεταφέροντας) την πλούσια παραγωγή της ιαπωνικής επιγραμματικής ποίησης του τρίστιχου δεκαεπτασύλλαβου, στη σύγχρονη ελληνική δημιουργία ο Παναγιώτης Αργυρόπουλος με απλό τρόπο και λυτά εργαλεία-λέξεις καταφέρνει να αποδώσει τα δικά του συναισθήματα στην πρόσφατη ποιητική του συλλογή: "Μην κοιτάς πάνω/.Ό,τι κι αν πέσει θα 'ναι/ κάτι έκπτωτο. Ή Ένα πιστόλι/ βουτηγμένο στο μέλι/ για γλυκό τέλος".