[Κώδιξ Επισκοπής 1849-1862] ([χ.ό.], 1849)
Κώδικας αλληλογραφίας της Επισκοπής Σερβίων και Κοζάνης των ετών 1849-1862 επί αρχιερατείας του Επίσκοπυ Σερβίων και Κοζάνης Ευγένιου. Περιέχει διανεμητήρια, πωλητήρια, πληρεξούσια, εξοφλητήρια, έγγραφα καταγραφής περιουσίας κλπ.