Οδηγίαι και συστάσεις προς τους σταφιδοπαραγωγούς διά την βελτίωσιν της ποιότητας της σταφίδας και διά τον αρμόζοντα εις εκάστην σταφισικήν περιφέρειαν τρόπον αποξηράνσεως

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Format: Buch
Sprache:Greek
Veröffentlicht: [χ.τ.] : Αυτόνομος Σταφιδικός Οργανισμός. Ινστιτούτο Σταφίδος, 1939
Schlagworte:
LEADER 01466namaa2200205 4500
001 main_46317
003 GR-kkKDBK
005 20191001214852.0
008 160316s1939uuuugr# |||gr|||| 000|0 gre d
040 |a GR-kkKDBK  |b gre  |d GR-kkKDBK  |e AACR2 
082 0 |a 640 
130 0 |a Οδηγίαι και συστάσεις προς τους σταφιδοπαραγωγούς διά την βελτίωσιν της ποιότητας της σταφίδας και διά τον αρμόζοντα εις εκάστην σταφισικήν περιφέρειαν τρόπον αποξηράνσεως  |9 116529 
245 1 0 |a Οδηγίαι και συστάσεις προς τους σταφιδοπαραγωγούς διά την βελτίωσιν της ποιότητας της σταφίδας και διά τον αρμόζοντα εις εκάστην σταφισικήν περιφέρειαν τρόπον αποξηράνσεως 
260 |a [χ.τ.] :  |b Αυτόνομος Σταφιδικός Οργανισμός. Ινστιτούτο Σταφίδος,  |c 1939 
300 |a 40 σ. ;  |c 21 εκ. 
650 4 |a Σταφίδες  |x Αποξήρανση  |9 59976 
710 2 |4 pbl  |a Αυτόνομος Σταφιδικός Οργανισμός.  |b Ινστιτούτο Σταφίδας  |9 31729 
942 |c BK 
999 |c 49635  |d 49635 
952 |0 0  |1 0  |4 0  |6 640_000000000000000_ΟΔΗ  |7 1  |9 64430  |a KDBK  |b KDBK  |c CS  |d 2016-03-16  |i 38602016  |l 0  |o 640 ΟΔΗ  |p 38602016  |r 2019-04-28  |w 2019-04-28  |y BK