Ο κόσμος των ζώων - Evans, John; Hard, Charlotte; Καρανικολού, Αλεξάνδρα (Μινωανακαλύψεις ;, 1996)
Ένα ταξίδι στο βασίλειο των ζώων. Με εύκολο και κατανοητό τρόπο και με πολλές φωτογραφίες και ζωγραφιές, τα παιδιά ανακαλύπτουν τον υπέροχο αυτόν κόσμο. Λύνοντας συγχρόνως και τις απορίες τους για θέματα που αφορούν ζώα και πουλιά, όπως τον τρόπο που κυνηγούν, πως τρέφονται, πως κάνουν τα μωρά τους και γιατί ταξιδεύουν.