Οι κάτοικοι του δάσους - Wolf, Tony 1930-2018 (Ο παραμυθένιος κόσμος του δάσους ;, 1990)
Ο ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Τα ζώα του δάσους συναντούν τους Νάνους και γνωρίζουν μαζί τους όμορφες και διασκεδαστικές περιπέτειες! Και να που στη μαγική τους χώρα - στο μεγάλο δάσος - έρχονται οι Γίγαντες, οι Νεράϊδες, τα σκανταλιάρικα Ζιζάνια και οι κάτοικοι μια άλλης παράξενης χώρας! Ίσως δεν υπάρχει πιο όμορφο αλλά και πιο διδακτικό παραμύθι από τη σειρά αυτή των έξη τόμων που είναι γραμμένη για μικρά παιδιά κι έχει εικονογραφηθεί από τον καλύτερο ζωγράφο των παιδικών βιβλίων της Ευρώπης, τον TONY WOLF