Μικρή εγκυκλοπαίδεια, - Parker, Steve, 1952-; Hawken, Nick; Βρέττα, Σάντρα (Ανακαλύπτω τον κόσμο ;, 1997)
Αυτά τα υπέροχα μικρά βιβλια οδηγούν το παιδί στην πρώτη εξερεύνηση του κόσμου...Με σύντομα κείμενα, με γνώση κι ευαισθησία, με πολλές πολύχρωμες εικόνες, προσφέρουν την απόλαυση μιας μικρής εγκυκλοπαίδειας και τη χαρά της πρώτης βασικής βιβλιοθήκης.