Μυθικοί ήρωες - Κεσόπουλος, Αριστείδης (Ελληνική μυθολογία για μικρά παιδιά, 1999)
Σε αυτό το βιβλίο περιλαμβάνεται μια επιλογή από τους γοητευκτικότερους αρχαίους ελληνικούς μύθους και τα κατορθώματα των γνωστότερων ηρώων. Οι ιστορίες είναι διασκευασμένες για παιδιά.