Μοναχικός ταξιδευτής - Προμπονά, Ιλιάδα Ι. (Ρεώ, 2011)
Με αλοιφή λησμονιάς θα επουλώσω βαθιές γρατζουνιές αχαριστίας. Γάζα λευκή στο τραύμα κρατά μακριά αναμνήσεις τον νου καθαρό κάθε μέρα την αλλάζω. Θα ξεχαστούν οι νυχιές που άφησαν στην ψυχή οι λύκοι της ζωής μου.