Φουφήχτρα η μάγισσα με την ηλεκτρική σκούπα - Τριβιζάς, Ευγένιος, 1946- (Τα παραμύθια με τους αριθμούς, 1996)
Η μάγισσα Φουφήχτρα αποφασίζει να ρουφήξει με την ηλεκτρική της σκούπα όλα τα παιδιά της παιδικής χαράς, όλες τις πεταλούδεςτου δάσους και όλες τις πάπιες του κόσμου. Και ενώ τα ρουφάει, εμείς μαθαίνουμε να μετράμε από το 1 ως το 10.