Φυγάδες των καιρών - Παλάζης, Δημήτριος (Αλεξάνδρεια, 2006)
της θάλασσας τη λύσσα μια ρίγα γαλανή δε ζει Στων αμπαριών τα φρύδια καθώς ανοίγουν τα καπάκια οι πειρατές βουλιάζουν στης Μέδουσας τα χείλη.