Το γέλιο και η τρέλα : επιστολές - Ιπποκράτης (ψευδο) (Μέλαινα χολή, 1999)
Οι Επιστολές, που αποδίδονται στον Ιπποκράτη αλλά χρονολογούνται στους πρώτους χριστιανικούς χρόνους, δεν αποτελούν μόνο έναν γοητευτικό μύθο: μοναδικός σκοπός τους δεν είναι να ξεδιπλώσουν το μαστίγιο της σάτιρας. Δύο, τουλάχιστον, σημαντικά ερωτήματα τίθενται: ποιος είναι ο τρελός και ποιος είναι ο αρμόδιος κριτής.