Το μεγάλο σμαράγδι - Holeinone, Peter (Στρατίκης, 1996)
Ο Τομ και η Πένη είναι δύο χάμστερ που ζουν ευτυχισμένα στο μαγικό δάσος. Έχουν πολλούς φίλους, αλλά και μερικούς εχθρούς! Διαβάστε τις συναρπαστικές περιπέτειές τους στα 3 αυτά βιβλία με την υπέροχη εικονογράφηση του TONY WOLF.