Πέντε πηγαίνουν στο βάλτο του μυστηρίου - Blyton, Enid, 1897-1968 (Οι πέντε φίλοι, 1985)
Οι Πέντε Φίλοι κάνουν τις διακοπές τους κοντά στον Μυστηριώδη Βάλτο και μαθαίνουν για την τρομερή φήμη του. Γίνονται φίλοι με τον Σνίφερ, το μικρό τσιγγα-νόπουλο, που τους λέει πως η φυλή του θα κατασκηνώσει μέσα στον Βάλτο! Οι Πέντε Φίλοι τους ακολουθούν... Όταν καταφέρνουν να μάθουν το μυστικό τους, όλα γίνονται πολύ συναρπαστικά...