Ιστορικό ημερολόγιο : χρόνια εκπατρισμού 1968-1975. - Βιδάλης, Ορέστης Ε. (Libro, 1997)
Το Ημερολόγιο αυτό παραθέτει πολλά άγνωστα στοιχεία και μαρτυρίες από τη δραστηριότητα του συγγραφέα αλλά και άλλων επωνύμων - κατά την αυτοεξορία του στο σύνθετο περιβάλλον των ΗΠΑ και τις προσπάθειές του να συμβάλει στην αποκατάσταση της δημοκρατικής ομαλότητας.