Θέαμα και ιστορίες - Prevert, Jacques, 1900-1977 (Ύψιλον, 2002)
Φρουρέ Μείνε εδώ Έξω απ' την πόρτα του οίκου Και περιφρούρησε Την υπόληψή μου Εγώ ανεβαίνω επάνω Με τις κυρίες Πρέπει κανείς να διασκεδάζει και λιγάκι!