Οι νέοι σ έναν μεταβαλλόμενο κόσμο : μαρτυρίες από μια σύναξη νέων : Παναγία Σουμελά, 17-22 Ιουλίου 1989 (Νεανικού Επιμορφωτικού Ομίλου Σύρου, 1989)
ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΝΕΩΝ ( ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ 17 – 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 1989 ). ΕΚΔΟΣΗ ΝΕΑΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΣΥΡΟΥ.