Η μοδίστρα - Ham, Rosalie (Ωκεανός, 2015)
Το Ντάνγκαταρ μια μικρή πόλη στη Βικτώρια της Αυστραλίας δεν διαφέρει σε τίποτε από τις άλλες ήσυχες επαρχίες, εκτός από το γεγονός ότι οι γυναίκες εκεί ντύνονται σαν παριζιάνικα μανεκέν. Η Τίλη μια ταλαντούχα και πανέμορφης γυναίκα, επιστρέφει από την Ευρώπη στο Ντάνγκαταρ για να φροντίσει την άρρωστη και ηλικιωμένη μητέρα της. Η εμφάνισή της ύστερα από είκοσι χρόνια απουσίας προκαλεί την καχυποψία και τον φθόνο των εκκεντρικών ντόπιων, ώσπου ανακαλύπτουν τις εκπληκτικές ικανότητές της στη ραπτική. Μεταξύ αυτών που την εκτιμούν περισσότερο είναι και ο αστυνομικός της περιοχής, όντας και ο ίδιος ενθουσιώδης μόδιστρος. Σταδιακά η Τίλη θα κερδίσει την πόλη με τις εκπληκτικές δημιουργίες της, ως τη στιγμή που θα ερωτευθεί... Τότε όλα ανατρέπονται και παίρνουν άσχημη τροπή. Ένα χορταστικό, υπέροχο μυθιστόρημα για την αγάπη, το μίσος και την υψηλή ραπτική