Σαν ιστορίες και σαν παραμύθια : διηγήματα - Κορνήλιος, Μανόλης (Σύγχρονη Εποχή, 1990)
Τέσσερα διηγήματα είναι συγκεντρωμένα σ' αυτό το βιβλίο. Μιλάνε για τη σχέση του ανθρώπου με το περιβάλλον, το πείσμα και την επιμονή του να δαμάσει τις δυνάμεις της φύσης, για συναντήσεις με πανέμορφες νεράιδες αλλά και για μοχθηρά και ζηλόφθονα ξωτικά. Μέσα από τη διαρκή πάλη του ανθρώπου με τα στοιχεία της φύσης αποκαλύπτονται οι ψυχικές δυνάμεις, η εξυπνάδα και η περήφανη καρδιά του.