Ο Λιλίκος - Solotareff, Gregoire (Άμμος, 1995)
Σήμερα που τα δάση καίγονται και που οι τελευταίοι λύκοι είναι λίγοι και φοβισμένοι σήμερα ο δισέγγονος του παλιού Κακού Λύκου είναι φίλος των παιδιών. Το όνομά του είναι Λ ι λ ί κ ο ς